Julia Caesar: Med hijabklädd reporter bryter SVT mot sina egna regler

Med sin hijab markerar SVT-reportern Cheyma Moufid sin trohet och tillhörighet till fundamentalistisk islam och sharialagar och visar att hon som rättrogen muslim förkastar demokrati. Det är inte förenligt med SVT:s demokratiuppdrag.

Skattefinansierade SVT tar ställning för kvinnoförtryck och fundamentalistisk islam och mot demokrati när man släpper fram en hijabklädd reporter i nyhetsprogram. Genom att böja sig för islams klädtvång bryter SVT både mot sina egna regler och mot sändningsavtalet med staten.

Läs vidare här…

1 En tanke på “Julia Caesar: Med hijabklädd reporter bryter SVT mot sina egna regler

  1. jan ädel

    I dessa tider när Islamister ställt till med mord och terror är det väldigt provocerande av statliga SVT

Kommentarer är stängda.