Ann Heberlein, ingen kommer be dig komma tillbaka. Ingen kommer be dig om ursäkt.

De är alla för skamsna för att erkänna att de levde i förnekelse medan sådana som vi såg verkligheten och elefanterna i rummen. Jag talar av egen erfarenhet. Och priset för sanningen och kampen för yttrandefrihet är högt. Men det är värt det. Fortsätt bara som du gör.

NÄR FÅR JAG MIN URSÄKT?3-0 till mig.När jag hävdade att tiggande eu-migranter utsattes för människohandel och…

Slået op af Heberlein AnnTorsdag den 28. marts 2019


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH 0735 29 63 35

PAYPAL

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *