Ann Heberlein om Lund: Vad händer med vår stad?


Jag har gårdagens debatt från Lunds kommunfullmäktige i färskt minne där vänstern hånade oss för vår satsning på ordningsvakter och viljan att sätta upp kameror…
Det som engagerade vänstern – d v s Mp; Fi, V och S – var något helt annat än det våld som växer i Lund. De vill inte ha ordningsvakter, nej, de vill “införa vegetabilisk mat som norm i förskolor och skolor i Lund”. De var också otroligt engagerade i bevarandet av Svaneskolan – en betongkloss från tidigt 1960-tal – eftersom “arkitekturen är ett uttryck för de inkluderande värderingarna som präglade 1960-talet”.

Nej, jag skojar inte.

Människor blir rånade i Stadsparken, människor rånas på sina bilar, tonåringar rånas av andra tonåringar och vänstern bara: VI MÅSTE BEVARA DEN KULTURHISTORISKT INTRESSANTA BETONGBYGGNADEN FRÅN 1960TALET ANNARS KOMMER VÅRA BARN ALDRIG ATT FÖRLÅTA OSS

Ann Heberlein, på Facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

2 tankar på “Ann Heberlein om Lund: Vad händer med vår stad?

  1. Per Enzell

    Det är jobbigt att hålla i en het potatis för man bränner fingrarna. Du är bäst Ann som ändå tar tag i de svåra frågorna!!

Kommentarer är stängda.