Det är otroligt tragiskt att Danmark ser på vårt land med helt andra ögon idag.

| 30 mars, 2019

Danmarks åtgärder och politik när det gäller IS-terrorister är talande och självklart alla länder med någon form av självbevarelsedrift borde följa.

Med rätta har danska politiker sedan den okontrollerade massinvandringen 2015 uttryckt sin oro över utvecklingen av det svenska samhället, främst när det kommer till brottsutvecklingen i Malmö och mottagandet IS-terrorister men också självklart svensk politiks förhållningssätt i den här frågan.

Danmark är därför uppmärksamma på vad som händer i vårt land. Jag är övertygad om att Sverige och Danmark har tät kontakt. Sverige behöver det, om inte annat för att upprätthålla någon slags trovärdighet. Men det är otroligt tragiskt att Danmark ser på vårt land med helt andra ögon. En gång var vi ett land med hög trovärdighet och ett land man upplevde som tryggt. Det är otroligt tankeväckande och sorgligt.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Det är otroligt tragiskt att Danmark ser på vårt land med helt andra ögon idag.

  1. Jesper

    Det enda felet här är väl förhållningen till barnen. Det är väl inte deras fel att deras föräldrar är hemska terrorister, om något är det väl ett straff nog. Om IS medlemmar har danskt medborgarskap borde staten skydda barnen, inte utvisa dem till galningar som lär dem sharialagar och islamsk indoktrinering.

Kommentarer är stängda.