Tiotal bilar förstörda i brand på parkering i Dalhem i Helsingborg

| 30 mars, 2019

Det ser ut som om bilbränderna fortsätter i Sverige.
Denna gången var det i ett lugnt bostadsområde i Helsingborg som drabbades, räddningstjänsten larmades ut strax innan klockan två natten mellan fredag och lördag till en parkeringsplats i Dalhem. På parkeringsplatsen stod åtta bilar i brand. Enligt SOS var där många som ringde in till dem för att anmäla bränderna. Polisen kallades också till brandplatsen och har inlett en undersök om grov skadegörelse.

Enligt vakthavande polis i region syd finns det ingen känd naturlig orsak till bränderna.
Man frågar sig vad det är som gör det så skoj att bränna bilar eller för den delen tända eld på containrar, skolor, bostäder eller något annat bara för att se det brinna. Att sen polisen utreder det bara som skadegörelse istället för mordbrand gör inte sakerna bättre, för sätter någon medvetet eld på något för att förstöra det så handlar det om mordbrand även om ingen skadas av branden.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •