Det är inte vi systemkritiker som klyver samhället

Först var jag positiv till att bli intervjuad i Svenska Dagbladet. När Stina Oscarsson kontaktade mig för några månader sedan tänkte jag att det var bra att en etablerad tidning vill ge mig utrymme. Men nu med facit i hand känns det mindre bra. För givetvis kunde man inte intervjua mig på ett normalt sätt, utan jag framställs som en udda existens med märkliga åsikter som “bytt bana”. Svenska Dagbladet tycks inte förstå att en författare både kan skriva olika böcker OCH kritisera samhället när samhället spårar ur – samt att det jag säger numera omfamnas av allt fler, medan mainstreammediernas eget förljugna politiskt korrekta tänk blir mer och mer kontroversiellt och extremistiskt. Och for the record: Det är inte vi systemkritiker som klyver samhället. Det är den dysfunktionella världsfrånvända politiken, de ansvarslösa makthavarna, de medborgarföraktande eliterna och de medier som upprätthåller dessa narrativ som skapat den splittring vi nu ser.

Det är inte vi systemkritiker som klyver samhället


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *