Lars Vilks. 2762: Lärdomar att taga till sig

Det är viktigt att lära sig det man inte förstår. Idag har Oisin Cantwell lärt oss att ”ord kan skrämma, radikalisera och bidra till mord” (Aftonbladet). Han har så rätt men ägnar sig mest åt småhandlarna i ämnet. De verkliga bovarna som Das Kapital, Koranen – och Bibeln också för den delen även om den tycks ha stadgat sig. För att inte tala om upplysningsfilosoferna. Och till dessa skrifter kommer alla därifrån utgående postillor som än idag ser världens ljus. Konstsektorn är lugnare där brukar det inte gå längre än till slagsmål eller möjligen fängelse.

Lars Vilks


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *