Bombdåd mot villafastighet utanför Lund i natt

| 1 april, 2019

En ytterdörr till en villafastighet utanför Lund sprängdes i natt strax innan 02.30. Polisen larmades till platsen och när polispatrullerna kom fram fan man skador av en explosion på ytterdörren till villafastigheten. I fastigheten befann sig en vuxen och två minderåriga barn men ingen hade skadats av explosionen som sannolikt orsakats av någon form av kraftigare fyrverkeripjäs. Polisen dokumenterade skador på dörren och höll förhör med dem som befunnit sig i huset. Även ett vittne som befunnit sig utomhus och sett personer i närheten av explosionen förhördes av polispersonal. En bil som tillhör personer i villafastigheten har för några dagar sedan utsatts för skadegörelse. Om skadegörelsen har något samband med nattens dörrsprängning kommer nu polisen att försöka att utreda.

Pppress…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •