BRÅ: Det är vårt fel att män med utrikes härkomst våldtar?!?

| 1 april, 2019

Brå fråntar våldtäktsmännen allt ansvar långt innan statistiken ens sammanställts. Socio-ekonomisks faktorer och att Sverige inte gjort tillräckligt för utrikes unga män som kommit är knappats orsaken bakom att det ökade antalet våldtäkter i Sverige.

Stina Holmberg, forskningsråd Brå menar att det kan vara värdefullt att de brottsmisstänktas bakgrund utreds. Värdefullt? Nu kommer det, förståelsen och omtanken långt innan statistiken sammanställts. Då undrar jag vilka frågor Brå kommer ställa för den inställning Holmberg uppvisar här bådar inte gott.

Och mycket riktigt. Män med utrikes bakgrund ska bland annat ses utifrån en kombination av deras socioekonomiska situation som de befinner sig i, samt att många av de unga män som kommer hit inte alla gånger får det mottagande i Sverige som skulle behövas.

Så det är vårt fel att män med utrikes härkomst våldtar. Det är vårt ansvar att se till att de inte begår sexualbrott mot kvinnor i Sverige. Fy tusan, det här gör mig topp tunnor rasande!!

Ta ifrån Brå det här uppdraget och ge det till en myndighet som inte går in i arbetet med en socialistisk politisk syn!

Brå framstår precis som de män som hit och tror att kvinnor i Sverige är lovligt villebråd, som kvinnors värsta fiende. Vad mer är det som behövs för att man ska förstå att kvinnor i Sverige offras på deras politiska altare? Att någon framträdande på i Brå:s Forskningsråd våldtas?

Och vad ska den statiska sammanställningen leda till? Fler socioekonomiska åtgärder? Förmodligen. Vi kvinnor kommer fortsätta att sättas på undantag och fortsätta offras. För är det något vi har lärt oss så är det att vare sig fler fritidsgårdar, korvgrillning eller batik-tanter och mer kärlek är lösning på kvinnors otrygghet i Sverige. Och låt oss för tusan komma ihåg att den otryggheten fullkomligt exploderade 2015 med okontrollerade massinvandringen.

Mer i Svt här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •