UTVISAD. Min bestämda åsikt är att de som fått avslag på sin asylansökan oavsett anledning ska bli just det – utvisad alltså.

| 3 april, 2019

Jag är medlem i gruppen Vi mot virret, en grupp där man oftast skriver kritiskt om effekterna av invandringen och ofta om följderna av att inte utvisa dem som fått avslag på sin asylansökan.

Med anledning av det blev jag väldigt förvånad över att läsa ett inlägg som handlar om det rakt motsatta.

I en demokrati ska dock självklart alla få yttra sig, även dem som inte tycker som jag men det innebär att även jag får det. Och låt mig vara tydlig. Min bestämda åsikt är att de som fått avslag på sin asylansökan oavsett anledning ska bli just det – utvisad alltså.

Och i nedanstående inlägg uppmanar om man delning men då främst därför att man vill sprida ”Stoppa tvångsutvisningarna”. Jag delar det här inlägget av en annan anledning, att visa fram hur den andra sidan tänker och agerar. Ta er gärna tid och läs tråden.

VILKEN FRAMGÅNG FÖR CHRISTINA HÖJ LARSEN i dagens interpellationsdebatt om Sveriges fortsatta tvångsdeportationer till…

Slået op af EvaMärta GranqvistFredag den 29. marts 2019


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp