SVEK. Löfven har använt pensionärernas surt förvärvade pengar till att finansiera sitt Nya Sverige.

| 3 april, 2019

Stöd Jeanette och våra fattigpensionärer!

Ordningsvakten Jeanette driver ideellt organisationen Vid din sida. Det är en organisation som tar hand om fattiga pensionärer i Stockholm som blivit hemlösa på grund av sin fattigdom.

Jeanette har startat en namninsamling ”som hon personligen ska lämna över till statsminister Stefan Löfven för att få riksdagen att prioritera fattigpensionärer.”

”Det finns pensionärer som jobbat hela sitt liv men pengarna räcker inte!!”. Det skriver Jeanette i sitt öppna brev till Stefan Löfven.

Dessa fattiga pensionärer har alltid under hela sitt liv bidragit till det gemensamma och till svensk politik, oavsett vem som suttit vid makten. Det har de gjort därför att vårt trygghetsnät bygger på ett samhällskontrakt: medborgarna betalar skatt och staten upprätthåller vår välfärd. Det kontraktet har Stefan Löfven med råge brutit.

Istället för att se till att inga pensionärer ska behöva tillbringa sin sista tid i livet i misär har Löfven använt deras surt förvärvade pengar till att finansiera sitt Nya Sverige. Ett land som inte sätter gränser och som kastar våra äldre utför en slags modern ättestupa för att hjälpa andra som inte med krona bidragit till det gemensamma.

Vi ska såklart hylla Jeanettes arbete men det räcker inte. Vi kan göra mer. Skriv under och låt oss hoppas på att det har någon slags effekt.

Jeanette sätter ner foten mot riksdagen – för alla Sveriges fattigpensionärer: ”Nu får det vara nog”


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: