REGERINGEN PLANERAR TA HEM IS-SLAKTARNAS ANHÖRIGA

| 4 april, 2019

Baghuz i östra Syrien, det som var Islamiska statens sista fäste. Foto: Wikipedia.

“Statsminister Stefan Löfven (S) har flera gånger sagt att man inte ska ge konsulärt stöd för att hjälpa återvändare från IS-krigets Syrien, förbereder Utrikesdepartementet ändå att underlätta återresa till Sverige.

Det är webbmagasinet Ledarsidorna.se som via källor kan avslöja att Utrikesdepartementet studerar om och hur man ska arrangera mottagandet och transporten av personer från Baghuz, terrorsekten IS sista fäste i Syrien, till Sverige. Det är i Baghuz som bland annat den döde IS-terroristen Mikael Skråmos efterlämnade barn omhändertogs. I Baghuz finns även stora grupper av uiguriska IS-terrorister, med familjer, som överlevt slutstriderna.”

Samtiden…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: