Annie Lööf och det farliga föraktet för svenska värderingar

| 5 april, 2019

Att Annie Lööf är en politiker vars naivitet är i en klass för sig blir allt tydligare. Nyligen talade hon åter om att universella värderingar är överordnade de svenska. Samtidigt säger hon sig ta avstånd från sharialagar. Men när antalet människor med värderingar som dessa inte bara fortsätter att komma hit utan också fortsätter att kräva särlagstiftning/regler växer problemen. Det blir rent av omöjligt att stå upp för mänskliga fri- och rättigheter om man samtidigt ger efter för krav som går emot just dessa. Det bygger vidare ett splittrat samhälle, med enklaver och politiska intressen där annat än svensk lag gäller. En ytterst oroväckande utveckling vi nu ser på många håll i Sverige. Det skriver idag Madeleine Lilja Rönnqvist.

Annie Lööf och det farliga föraktet för svenska värderingar


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: 

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp