Nuri Kino: Sverige är det enda land i EU utan begränsning eller förbud vad gäller medlemskap i terrororganisationer, men …

“Sveriges specialinstitutioner för krigsbrott, Riksenheten för internationell och organiserad brottslighet vid Åklagarmyndigheten och Krigsbrottskommissionen vid Polismyndigheten, har både befogenhet och förmåga att agera. De är villiga, beredda och frustrerade. De står i startgroparna att utreda varenda straffmyndig kvinna och man som har anslutit sig till IS och sedan återvänt. Men de har hittills hindrats av bristande information om individerna i fråga, vilket gjort att förundersökningar inte kunnat inledas.”

Sekretessen myndigheter emellan bryts för att kunna straffa terrorister. Sverige är det enda land i EU utan begränsning eller förbud vad gäller medlemskap i terrororganisationer. Detta har gjort många oroliga och upprörda. Moderaterna i Stockholms stad och län har tillsammans med Liberalerna Stockholm hittat andra verktyg som ska användas för att döma terrorister för folkmord och brott mot mänskligheten. Självklara sådana.

Det ska bli intressant att följa detta. Glöm inte att alla, precis alla som har rest till Syrien och Irak har gjort sig skyldiga till åtminstone stöld, husockupation, inbrott, förräderi, bidragit till slakt av oliktänkande … Listan är lång. De flesta kan den nu.

Nuri Kino

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: 

1 En tanke på “Nuri Kino: Sverige är det enda land i EU utan begränsning eller förbud vad gäller medlemskap i terrororganisationer, men …

  1. Christer Nilsson

    Mer också.
    Sverige är det enda land där pensionärer beskattas mycket hårdare bara för att de är gamla och inte orkar jobba längre. LÄSKIGT.

Kommentarer är stängda.