Callis Amids sågning när han lämnar Liberalerna: ”Har valt att sätta sig i knät på den rödgröna regeringen”

| 6 april, 2019

Callis Amid, konsult, ex-militär och Afghanistanveteran, lämnar Liberalerna och värvas som expert av Moderaterna i deras nya Integrationskommission – men förblir partilös. I ett Facebookinlägg är Amids dom hård över sitt gamla parti. Han anser att partiet satt sig i knät på den rödgröna regeringen och saknar migrationspolitik. Nu väljer han att lämna L och hjälpa M att ”ta fram en migrations- och integrationspolitik som bygger på konsekvensanalyser och som sätter Sveriges väl och ve i första rummet”, skriver Callis Amid.

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: