UD underlättar för folkrättsbrott

“Det finns idag inget som tyder på att Patricio Galvez, terroristen Mikael Skråmos svärfar, finansiering av sitt evakueringsförsök av de han tror är sina barnbarn har en koppling till de krafter som vill skapa IS-ikoner. Men så länge UD, och regeringen, inte fattar nödvändiga beslut och ger nödvändiga besked kommer antalet privatfinansierade evakueringsresor öka. Detta möjliggörs med att regeringen Löfven vägrar stifta Magnitskij-lagar som skall bekämpa folkrättsbrott.  Regeringens agerande kommer inte bara kan bidra till att skapa IS-ikoner av barnen utan även leda till människorov vilket är ett folkrättsbrott.”

Ledarsidorna…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “UD underlättar för folkrättsbrott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *