Fredrik Reinfeldt anser att brist på invandring tär på vårt pensionssystem?!?

“2012 gjorde dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt (M) det kontroversiella uttalandet om att svenska folket kan bli tvungna att arbeta till 75 års ålder. I samband med sitt arbete för Delegationen för senior arbetskraft återupprepar Reinfeldt nu kravet.

– Jag har försökt blicka framåt, och jag ser en kraftigt ökad medellivslängd. Samtidigt som vi har förväntningar på pensioner som inte stämmer, de ser ut att vara mycket lägre än vad folk tror, säger Fredrik Reinfeldt.”

Samhällsnytt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *