Nu uppmanar Lööf till kamp mot terrorism, men ska man tro henne? Innan ifrågasatte hon polisens utlänningskontroller.

| 8 april, 2019

Centerpartiet och Annie Lööfs politik angående gränskontroller migration och framför allt terrorism har ändrat sig på bara något år. De vänder kappan efter vinden lika fort som som de märker att opinionsvindarna vänt sig.
Nu i söndags uppmärksammade Lööf tvåårsdagen för terrorattentatet på Drottninggatan i Stockholm med ett inlägg på instagram där hon bland annat skrev: “Idag har det gått två år sedan det avskyvärda terrorattentatet på Drottninggatan. Inga ord eller minnesstunder kan någonsin få tillbaka de som togs ifrån oss. Det sår som attacken rev upp i vårt samhälle kommer aldrig helt att läka. Människorna som vi förlorade kommer inte tillbaka”

Hon avslutade instagraminlägget med: “Vi ska aldrig glömma er. Vårt samhälle går fortsatt med rak rygg, men med djup sorg i hjärtat. Jag sänder mina tankar till offren och deras anhöriga. Kampen mot terrorismen får aldrig sluta.”
Ja, visst var det vackert skrivit om än allt så ihåligt med tanke på vilken motståndare hon och Centerpartiet var mot de utökade ID-kontrollerna och när hon uttryckte sig så klart att hon var emot det.
När hon sade 2013 i sitt öppningstal på centerstämman: “Till de som nu upplever att de blir kontrollerade av polisen i tunnelbanan eller på spårvagnen på grund av sitt utseende, så säger jag klart och tydligt, det här är Sverige. I Sverige ska inte polisen kontrollera folk på grund av hud- eller hårfärg. Punkt slut.”

Så hur ärlig är Annie Lööf när hon skriver att “kampen mot terrorismen aldrig får sluta.”
Hur ärlig är hon nu när hon skriver detta?
För när hon som jag skrev här ovan att hon var emot att polisen kollade upp identiteten på folk i tunnelbanan, på tågen och på bussar för att hitta personer som fått avslag på sin asylansökan, sådana som vistades i Sverige utan att få göra det.
Hur ärlig är hon och centerpartiet nu när de så sent som för 6-8 år sen JO-anmälde polisen inte mindre än nio gånger för de ID-kontroller som gjordes i tunnelbanan i samband med Revaprojektet?
Ja, man kan verkligen fråga sig det, för hon har inte stuckit under stol med att hon och Centerpartiet varit för massinvandring.

Hon och Centerpartiet var också emot att gränskontrollerna infördes under “flyktingkrisen” 2015.
Då skrev hon på Twitter: “Förundrad över det tragiska faktum att samtliga riksdagspartier utom C säger ja till gränskontroll och därmed nej till EU:s fria rörlighet.”
Det var också hon som var drivande i den så kallade “Gymnasielagen” i fjol då 9 000 Afghanska “barn” fick stanna för att gå på gymnasier. Varav många inte har kunskap nog för att genomföra en gymnasieutbildning. Men som sagt var de fick hjälp av Annie Lööf och Centerpartiet.
Så än en gång, hur ärlig är Annie Lööf när hon säger att “Vårt samhälle går fortsatt med rak rygg.”
Jo, vi som var emot denna massinvandring, vi som var för polisens kontroller, vi kan gå raka i ryggen.

Men hur är det med Annie Lööf och hennes gelikar som var emot dessa kontroller, som var emot gränskontroller, och som i många fall ynkar för dessa som nu sitter i “fast” i Syrien och Irak efter att de fört ett terrorkrig både där nere och i många västliga länder.
För jag har hört så är där Centerpartister som vill att Sverige ska ta emot dessa terrorister för att skola om dem och göra dem till duktiga samhällsmedborgare.
Så hur står det till med Centerpartiet, Annie Lööf och dessa som nu sitter “fast” i fångläger i Syrien och Irak?
Kommer kappan att vändas än en gång, och kommer hon då att begära att de “stackars barnen” i alla fall får komma tillbaka till Sverige?

För som sagt var Annie Lööfs kappa den har vänts många gånger de senaste åren och den kommer nog att vändas lika många gånger ännu innan folk slutar tro på henne.
Där är dock en sak som jag har frågat mig många gånger och det är varför hon inte blir genomskådad, för så mycket hyckleri som det kommit från henne och från centerpartiet de sista 8-10 åren borde ingen längre tro att hon eller det partiet står för ett rättssäkert samhälle. De far runt med opinionsvindarna lika mycket som en vimpel far runt i en virvelvind. Hon och Centerpartiet ändrar åsikt i viktiga frågor lika ofta som man byter underkläder.
Ja, de liksom Liberalerna och Miljöpartiet är en fara för det svenska samhället, de skulle inte få sitta i någon typ av maktposition. Inte enligt mig i alla fall.

https://nyheteridag.se/nu-uppmanar-loof-till-kamp-mot-ter…/…
https://www.aftonbladet.se/…/politiker-ge-is-krigare-jobb-o…