Tino Sanandaji: För att finansiera den så kallade humanismen får Sveriges äldre göra avkall på 310 miljoner per år…

I sin första budget som stödparti till S räddar Annie Lööf demokratin genom att skära i äldreomsorgen, polisen och biståndet. Jobbigt för drabbade, men man måste knäcka några ägg för att göra värdegrundsomelette: ”Humanismen kräver att de gamla ska göra avkall på sin välfärd, menar Anne Ramberg”

För att finansiera den så kallade humanismen får Sveriges äldre göra avkall på 310 miljoner per år, och fattiga i tredje världen ca 700 miljoner kr. Samtidigt finns gott om pengar till Nystartsjobb, friår, Jämställdhetsmyndigheten och annat som nyvänstern och deras flumliberala allierade tycker är viktigare.

”Uppgifterna om besparingar har fått Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt att reagera. På Twitter skriver han: ”Kan detta verkligen stämma? Så provocerande om regeringen vill sänka skatten för de som tjänar mest och sedan skär ner på äldreomsorgen”

”Ulf Kristersson går nu till hård attack mot regeringen och de forna allianskollegerna Centerpartiet och Liberalerna. Detta efter beskedet att polisens resurser sänks med 230 miljoner kronor i vårändringsbudgeten. – Det här är faktiskt helt orimligt”

Carolin Hanna Dahlman: ”De tar från de gamla och ger till friska barnfamiljer. Vårändringsbudgeten verkar bli ett potpurri av brutala felsatsningar. Regeringen skär ner på utbildning och äldreomsorg, men satsar på kortsiktiga jobbsubventioner och eventuellt på att friska yrkesverksamma ska få några dagars extra ledigt. Man får ont i magen”

Det är obegripligt att de skär på äldreomsorg, som redan skriker redan på resurser och snarast behöver mer pengar. Utöver att vara en invandringskult är Centern en ungdomskult, Annie Lööf och Stureplanscentern tycks tro att de är evigt unga och förstår inte att de en dag själv kommer att behöva äldrevård.

Tino Sanandaji, på facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

2 tankar på “Tino Sanandaji: För att finansiera den så kallade humanismen får Sveriges äldre göra avkall på 310 miljoner per år…

  1. Inger Nyberg

    Helt klart så prioriterar Jök regeringen andra människor än svenska skattebetalare, kostar hellre på hemvändande IS terrorister bostäder och försörjning, sjuk och tandvård, än vår äldre som får sämre och sämre vård och omsorg och fattigpensionärer som blir hemlösa och inte har råd att gå till tandläkaren medan en illegal invandrare får tandvård för max 50 kr och även sjukvård. Läs fakta på dessa bidrag och förmåner nedan.
    https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

  2. Bo Holst

    Hur kan någon rösta på dessa vidriga vänstervridna politiker, det övergår mitt förstånd. Inte en gnutta ansvar eller empati för folket, de tänker bara på sig själva och hur de skall lyckas hålla den för skattemedel dyrköpta valboskapen på gott humör.

Kommentarer är stängda.