Till alla ansvarsfulla och stabila män därute vill jag bara säga förlåt.

| 12 april, 2019

Förlåt oss!

Hon säger: ”Vi kan inte se på dig om du är en våldtäktsman därför förutsätter vi att alla män är våldtäktsmän”, sedan sätter hon fingret i luften och påstår att därför har alla män ett kollektivt ansvar.

Om jag var man i dagens Sverige skulle jag vara arg hela tiden. Det måste vara väldigt provocerande att om och om igen pekas ut som våldtäktsman när du inte är det. Med stor sannolikhet är du en helt vanlig man som gör ditt bästa för att ta hand om dig själv och din familj.

År 2015 öppnade Stefan Löfven dörren till Sverige på ett sätt ingen annan tidigare gjort. Genom den dörren klev män med stora svårigheter att respektera den fria kvinnan i Sverige. Jämlikhet, ja det visste det förmodligen inte ens vad det var.

Många, många av dessa män klev över anständighetens gräns och många gör så fortfarande. De våldtog enskilt ibland men oftast i grupp. Ett fenomen vi tidigare inte upplevt i Sverige. Ändå blev alla män plötsligt skyldiga. Vi hade ju alltid haft män som våldtagit i grupp/enskilt i Sverige. Det var bara anmälningsbenägenheten som hade ökat.

Det här synsättet har svartmålat så många oskyldiga män men vad värre är, det har också möjliggjort för de män som faktiskt våldtar att undkomma straff. Eftersom många av de här männen omedelbart omvandlades till offer för andra omständigheter. De kunde också ljuga om sin ålder för att undkomma straff. Och utvisas har ju aldrig varit aktuellt eftersom de behandlas som offren. De riktiga offren, ja de får helt enkelt tåla det här.

Om jag var man i Sverige skulle jag också vara förtvivlad. Jag kanske också är pappa. En pappa som oroar sig över son frus och kanske sin dotters trygghet samtidigt som politiker i riksdagen står och säger att han är en våldtäktsman.

Dessutom alla vi som uppfostrat våra söner till ansvarsfulla män som i tidig ålder fick lära sig att flickor är man extra snäll mot. Ju äldre de blev desto mer kunde vi förklara varför. Det jobbet skitas också ned av dessa femanazister.

Till alla ansvarsfulla och stabila män därute vill jag bara säga förlåt. Förlåt för att ni drabbas av kvinnor som förvirrat sig och tappat bort sitt eget moraliska kompass. Förlåt för att kvinnor anklagar er för ett av de grövsta brott en man kan begå mot en kvinna. Förlåt.

Idag, som så många andra dagar, skäms jag över att vara kvinna.

 

2 tankar på “Till alla ansvarsfulla och stabila män därute vill jag bara säga förlåt.

  1. Patria Amissa

    “Vi kan inte se på dig om du är en sinnessjuk kvinna eller inte. Och därför förutsätter vi att alla kvinnor är sinnessjuka. Det är den brutala sanningen. Det är så ett strukturellt problem ser ut. Det är därför som alla kvinnor måste ta sitt kollektiva ansvar. ALLA kvinnor.”

  2. Ulf

    I det här fallet kan vi nog förutsätta att det föreligger en allvarlig psykisk sjukdom.En frisk person skulle väl ändå inte göra ett sånt uttalande,eller….gör man sådana här utspel har nog kompassen snurrat åtskilliga varv åt fel håll därav det intelligensbefriade uttalandet.Det anmärkningsvärda är väl att ingen närstående märkt vad som sker och stoppat vansinnet.Som vi alltid konstaterat,kan du inte bli nåt annat ,kan du i alla fall bli politiker.

Kommentarer är stängda.