MIGRATION. FILIPSTAD ÄR I KRIS, VÄLJARNA FICK VAD DE RÖSTADE PÅ

| 14 april, 2019

“Både Fokus och Expressen skriver om vilken djup kris kommunen Filipstad i Värmland hamnat i på grund av stort mottagande av migranter.

När Per Gruvberger (S) tillträdde som kommunstyrelsens ordförande för 16 år sedan var drygt 7 procent av invånarna i Filipstad födda utomlands. Idag är de 24 procent, 2.300 av totalt 10.800 invånare.

Sanningen är, säger Gruvberger till Fokus, är att ”en hel del är på lågstadienivå, de har problem med att läsa och skriva”.”

Samtiden…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

2 tankar på “MIGRATION. FILIPSTAD ÄR I KRIS, VÄLJARNA FICK VAD DE RÖSTADE PÅ

  1. Tjoho

    Politikerna skulle nu kunna titta in i kameran och säga;
    Jag är inte smartare än en analfabet.

  2. Erik Brandenberg

    Det som händer med Filpstad kommer hända med hela Sverige och det finns absolut ingenting vi riktiga svenska kan göra åt saken, det finns inget romantiskt med invandring, mångkultur är bara skitsnack som inte gynnar någon förutom politiker, om vi nu måste ta emot invandrare så finns det bara en regel som fungerar och det är att skaffar invandrarna inte ett jobb och bidrar till den kostnad dem skapar och till landet så är det bara att åka tillbaka till dit dem kommer ifrån. om politiker nu är så intresserade av alla människor utom riktiga Svenskar så kan väl dem politiker flytta förslagsvis till Syrien, Afrika etc, det är ändå snart inga människor kvar i dessa länder för dem bor redan i Sverige. och yttrandefrihet finns inte längre i detta land heller så detta inlägg kommer säkerligen bli raderat. Sverige har blivit en soptunna för hela världens avskräde, invandring har tagit med sig våldtäkter, överfall, mordbränder, bilbränder organiserad internationell människohandel, internationell drog import, hedersmord, och förstörelse. kostnaden är således mindre än vinsten, en vinst som inte existerar, så vad ligger förtjänsten i att importera alla dessa invandrare / religioner som bara ställer till problem, OM nu det inte är det som är målet.och hur löser vi nu detta problem, JO JAG VET, vi importerar ännu mer invandrare, då måste det bli bättre……………

Kommentarer är stängda.