Jenny Sonesson: Se upp för slipade abortmotståndare

| 16 april, 2019

ETC avslöjar idag att KD-politiker tyvärr har kontakt med högerkristna amerikanska lobbyorganisationen Alliance Defending Freedom (ADF). Jag varnade för ADF redan 2014. ADF strävar efter att allmänheten ska sätta likehetstecken mellan kampen mot slaveriet och kampen mot abort. Man tvekar inte att likna kvinnor som gjort abort vid forna tiders slavägare. “På organisationens hemsida utpekas president Obama som det största hotet mot religionsfriheten i USA:s historia då ObamaCare omfattar aborter. ADF bekämpar även samkönade äktenskap och homoadoptioner.”

Hoppas att KD inser att ADF inte är en organisation man vill samarbeta med, iallfall inte om man vill vara ett parti som någorlunda trovärdigt står upp för kvinnors och HBT-personers mänskliga rättigheter.

Jenny Sonesson

ETC 16/4: https://www.etc.se/…/kd-politiker-i-nara-kontakt-med-maktig…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: