Annie Lööf har kört spiken i kistan. Heja Ebba!!

| 19 april, 2019

Nu läser jag alla opinionsundersökningar med viss försiktighet men när siffrorna visar så här glädjande besked kan jag inget annat än att skutta till lite av glädje.

Misstänker att Annie Lööf inte är lika glad, men så här blir det när man sätter sin egen politiska karriär framför allt annat. Och inte minst, så här går det när man hellre vill rädda unga män utan asylskäl än värna svenska medborgare. Det var sannerligen ett beslut som på allvar påbörjade spikandes av spikar i den centerpartistiska kistan.

Annie Lööf förstår nog inte ännu vilka allvarliga och omdanande konsekvenser hennes ”humanitära” gymnasieamnesti fått. Exempelvis har Sveriges demografi förändrats på ett icke tilltalande vis. Vi kan nu tala om ett abnormt överskott av män.

Ensamkommande har haft särskilt stora incitament att komma till Sverige på grund av goda villkor och avsaknad av medicinsk åldersbestämning. Och har problem med asyl uppstått har dessa biståtts av vänsterpopulister, aktivistiska grupper styrda av feministiska batik-tanter och ett Migrationsverk i stort behov av granskning. Sammantaget ökade dessa incitament kraftigt antalet asylsökande i den här gruppen.

Det abnorma antalet av unga män är ett problem för Sverige. Det är också ett problem som inte kommer jämna ut sig över tid. Sverige har dessutom prickat in alla problem som uppstår i ett samhälle med ett överskott av män: våldsbrotten ökar, brott mot kvinnor likaså, rån av unga, otryggheten och våldet.
Unga vuxna män utför fler brott än någon annan kategori i samhället, och för att inte tala om redan marginaliserade män med en kvinnosyn som i grunden skiljer sig från majoritetssamhället, hamnar så långt utanför samhället att de svårligen kan bli en del av det.

Annie Lööf har kört spiken i kistan. Tack och liv för det. Heja Ebba!!


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

6 tankar på “Annie Lööf har kört spiken i kistan. Heja Ebba!!

 1. Chellie

  Äntligen en sanningsida.. Som säger som det är med invandringen

 2. Börje

  Tragiskt att religion och konservatism går framåt, snart dansar KD och M efter SD:s pipa och segregation och utanförskap är ett faktum.

 3. Magnus

  Vilket abnorma överskott av män? Ge gärna exempel med siffror grundade på korrekt statistik.

 4. Mariana

  Korrekt stat istid är kanske vad vi behöver… eller ett “strövtåg i hembygden”… Med statistik!?

Kommentarer är stängda.