Ann Heberlein: En påskbetraktelse

| 20 april, 2019

Om livets seger över döden

Eftersom alla människor på olika sätt är delaktiga i synden är alla människor också i behov av försoning. Eftersom Gud vill leva i gemenskap med sitt folk – trots att de ständigt förbryter sig – så ges alltid möjligheten till försoning. I Gamla testamentet balanseras människans oförrätter genom ett komplicerat system av offer. Det är dock inte offrandet i sig som tar bort synden, utan Guds kärlek. Blott Guds kärlek kan försona människan med Gud. I Nya testamentet tar sig denna kärlek dramatiska uttryck genom Kristi död på korset, vilken befriar människan från synd, död och ondska.

Ann Heberlein

Läs vidare här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •