Ann Heberlein: 245 miljoner kristna förföljs i femtio länder. Mina böner går till mina bröder och systrar i Kristus som idag mist livet för sin tro.

| 21 april, 2019

Det finns en särskild grymhet i att ge sig på gudstjänstfirande människor, människor som samlats för att tillsammans be. I min kyrka är jag trygg. I gudstjänsten möter jag min Gud utan förbehåll, sårbar och naken.

Den som ger sig på bedjande människor gör själva gudstjänsten till en krigszon. De terrordåd som riktats mot kristna kyrkor i världen, idag mot tre kyrkor på Sri Lanka, gör varje kyrka till ett mål för terrorister.
Ingenstans ska vi få vara trygga. Ingenstans får vi vara ifred.

245 miljoner kristna förföljs i femtio länder. En av nio kristna förföljs för sin tro. Enligt organisationen Open Doors som sammanställer förtryck, förföljelse och dödande av kristna globalt har situationen för världens kristna blivit allt svårare de senaste åren.

Mina böner går till mina bröder och systrar i Kristus som idag mist livet för sin tro.

Ann Heberlein


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •