Ann Heberlein: DÖD, VAR ÄR DIN UDD?

| 21 april, 2019

Så vann livet över döden och ljuset över mörkret. Det är den segern vi firar när vi firar påsk: När allt hopp är ute är räddningen nära. När allt synes hopplöst förlorat bryter ljuset igenom mörkret och betvingar det. Det finns en kärlek som är större än döden och synden.
Den övertygelsen är fundamentet i mitt liv. Det finns alltid hopp. Våren kommer åter varje år, och det som plågar mig idag är glömt imorgon. Människans vandring genom livet är inte enkel. Vi möter motstånd, sorger och besvikelser – men vi får inte förlora hoppet. Ljuset kommer åter, varje gång.
Glad påsk till er alla!

Ann Heberlein


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •