“Beskriv sanningen så det blir ett totalstopp av alla former av antisemitism. “

| 21 april, 2019

Björn Karlsson (SD) kommenterar klokt om förföljelsen av judar i Sverige:

”Jag blir rent sagt arg när jag läser om denna förföljelse av judar som pågår i vårt land och på andra platser. Det måste få ett omedelbart stopp.

Men desto värre är att journalistiken är vinklad på så sätt att folk får bilden av att det enbart är yttersta högern som står för förföljelsen. Dvs nazismen. De är vidriga förföljare, men inom svensk journalistik talar man aldrig om den extrema vänsterns förföljelse eller om islamisternas, vilka faktiskt står för en mycket stor del av dessa avskyvärda vidrigheter. Att ständigt beskylla en sida av förföljarna gynnar bara de andra och grovt drabbar judarna än värre.

Journalistkåren måste istället på allvar sluta med att ge ensidiga bilder. Man ska givetvis ge rätt bild så att alla former av antisemitism ej kan existera och det oavsett vem/vilka som utför den. Skriv tydligt utan vinklingar, utan någon form av politisk korrekthet. Beskriv sanningen så det blir ett totalstopp av alla former av antisemitism. Det är den enda riktiga vägen att gå för media, all annan väg bereder istället väg för dessa förföljare.”

Med vänlig hälsning, Björn, engagerad och djupt oroad lokalpolitiker för SD i Stockholm.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp