Ja, jag är arg, Stefan Löfven!

| 22 april, 2019

Här har du en fråga att besvara Stefan Löfven: “Ses vi på onsdag Stefan Löfven?”

Den som frågar heter Jeanette Höglund. Hon har på eget initiativ startat organisationen “Vid din sida” för att hjälpa våra fattiga hemlösa pensionärer.

I Sverige och mycket tack vare dig Stefan Löfven har det ju blivit så att frivilliga organisationer är den sista utposten för de allra mest utsattas. De gör ett fenomenalt jobb tycker du, det säger du i alla fall ofta. Det är väl därför du högaktningsfullt skiter i våra hemlösa pensionärer. Du tycker det är SÅ bra att äldres mättnad ska bero på Ica-handlares välvilja, eller?

Du har chansen att svara på detta på onsdag. Om jag vore du skulle jag ta den och faktiskt visa att du bryr dig om dem som byggde upp det du gör allt för att bryta, det vill säga samhällskontraktet. Du vet det vi kallar vårt gemensamma som du nu likt en envåldshärskare lagt vantarna på för att kunna bygga ditt Nya Sverige.

Ja, jag är arg, Stefan Löfven!

Dagens Samhälle…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: