LÖFVEN. Han är så intrasslad i samarbetet med Muslimska Brödraskapet att han inte kan stå upp för demokratin.

| 22 april, 2019

Stefan Löfven säger i videon (se länk) att de aldrig kommer kritisera islam. Den typen av kritiken ägnar inte vi oss åt, menar han. Med “vi” utgår jag ifrån att han syftar på Socialdemokraterna. Vi är många som kommer fortsätta lyfta fram kritiken mot islam eftersom vi måste göra det. Om inte, sviker vi alla som fallit offer för islams grymheter.

Jag är inte särskilt förvånad över Stefan Löfvens uttalande, tvärtom är det bra att han talar klarspråk. Alltid bäst att tydligt veta även om vi alltid vetat om det här. Han är så intrasslad i samarbetet med Muslimska Brödraskapet att han inte kan stå upp för demokratin.

Vad Löfven inte tänker på är att islam har en baksida som man omöjligen kan låta bli att kritisera om man tror på demokrati, vill värna demokratins villkor, det öppna samhället och jämställdheten.

Stefan Löfven kommer få det väldigt svårt att förklara hur han får det här att gå ihop. Förmodligen tror Löfven att kritik mot islam står för islamofobi, vilket är mycket korkat. Det visar bara att han inte kan hålla två tankar i huvudet samtidigt. Undrar också lite över hur han tänker på att de som vill lämna islam inte får det?

https://www.facebook.com/watch/?v=814894118880058


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

7 tankar på “LÖFVEN. Han är så intrasslad i samarbetet med Muslimska Brödraskapet att han inte kan stå upp för demokratin.

 1. Justin Case

  Mannen er syk og burde vært fratatt all makt og tvangsinnlagt på psykiatrisk!

  1. Bo Persson

   Håller med dig Justin. Men du förstår att han är både chef och inlagd på världens största dårhus. Han är i en besvärlig situation.

 2. Niklas

  Röwe’n är pinsamt värdelös som politiker.. Och debattera är inte precis hans grej heller.. Man blir ju bara förbannad när han i princip svarar: “skokräm” på varenda fråga..

 3. Robert Aronsohn

  Jag har nämnt nedan tidigare och i olika versioner och här kommer en förkortad version:

  Som i alla partier så finns det avarter och jag tror att det är viktigt att lyfta fram, då jag ofta tycker att det är ingen dialog om vad vi borde diskutera utan en hetsjakt efter en syndabock.

  Jag tror att Stefan Löfven verkligen vill och tror på att han kan förändra Sverige men verkligheten ser annorlunda ut hos hans närmaste förtrogna inom socialdemokratins yttersta topp.

  Socialdemokraternas mäktigaste och egentliga makthavare:
  1. Carin Jämtin, idag generaldirektör för Sida men tidigare partisekreterare
  2. Carina Persson, VD för Campus Bommersvik
  3 & 4 Ulf Bjereld och Marie Demker, båda verksamma vid Göteborgs Universitet
  5. Anna Ardin, verksam vid “Forum – idéburna organisationer med social inriktning”, Forum, samt diakon i Equmeniakyrkan
  6. Carina Ohlsson, riksdagsledamot samt ledamot av socialdemokraternas centrala valberedning
  7. Annika Söder, kabinettsekreterare vid UD
  8. Annika Nilsson, kanslichef på LO
  9 & 10 Emma Lennartsson & Johan Sjölander, tidigare statssekreterare samt nuvarande kommunsekreterare i Stockholms Arbetarekommun
  11. Wanja Lundby Wedin, tidigare LO-ordförande men idag vice ordförande i Svenska Kyrkans styrelse
  12. Pierre Schori, tidigare biståndsminister och utrikespolitisk rådgivare

  Detta nätverk kontrollerar idag socialdemokratin antingen direkt eller via ombud och genom nätverk, nätverk som disponerar även andra arenor som till exempel Sida, Vetenskapsrådet, Göteborgs Universitet och Svenska Kyrkan för att styra socialdemokraternas utveckling.

  Genom att behärska stadgar och nomineringsprocesser samt lyckas hålla fast vid vissa av dessa uppdrag över tid eller placera sig centralt har de överblick och kan på så sätt påverka partiets utveckling över tid och politiskt kunna övervintra under perioder när den politiska färdriktningen inte stämmer överens med de egna önskemålen.

  1. Eva

   Apropå nätverk.

   Anna Ardin startade s-föreningen Hjärta i Sthlm., som ingår i sidoförbundett Tro och solidaritet.
   Här hennes blogg med ett inlägg om årsmötet 2013. https://cordialis.wordpress.com/2013/03/27/rapport-fran-arsmotet/amp/?__twitter_impression=true
   Omar känner väl alla till. Han som slutade som partimedlem , for ner till Egypten under Muslimska brödraskapets regim och utbrast att Egypten aldrig varit friare än under detta styre

   Anna Ardin , Kristina Persson f.d. minister och Anna Ekström f.d. GD på Skolverket är studiekamrater och har samma värdegrund och den syns inte bara vara orubblig utan förhindrar dem att upptäcka islamism runt dem själva.

 4. Anette

  Robert Aronsohn! Tack, mycket bra svar!

 5. ettavGudsBarn

  ska vi kalla det en tillfällighet att jag sett Löfven framför kameran lovandes ATT ALDRIG NÅNSIN KRITISERA DJÄVULENS RELIGION ISLAM??

  nej, jag tror inte på tillfälligheter.

  dessutom har samma snubbe stått på en scen och lekt som om de vore på dagis “elefantleken” och på samma tillställning står och viftar på den perversa pride-flaggan och viskandes till kameran “kom ut kom ut” som ett kodord att NU ÄR DET TUSEN GÅNGER VÄRRE ÄN SODOM OCH GOMORRAH. ALLA, PLUS H, SKA MED TILL HELVETET! – DEN BREDA VÄGEN TILL FÖRSTÖRELSEN.

  och kan du tänka dig, det finns några slående likheter mellan den falska profeten muhammad och Löfven, och i synnerhet en och det är att de båda var faderslösa tidigt, OCH ENLIGT DEN HELIGA BIBELN, GUDS INSPIRERADE ORD, SÅ SKA SÅDANA TAS HAND OM, och således knappast sättas upp som ledare i världen. Jakobsbrevet 1:27, DET STÅR ATT DEN GODKÄNDA RELIGIONEN ÄR ATT UPPSÖKA FADERSLÖSA OCH HJÄLPA DEM! (passa er dock för de svenska översättningarna, som Uppenbarelsebok kap 13 varnar för så ska Djävulen få kontroll över alla språken, och det var givet av mig medelst anden, den sanna och heliga anden hoppas jag synnerligen, att det rör mänskliga översättningar!)

  några andra exempel på helvetesledare som vart faderslösa tidigt är som följer;

  ADOLF HITLER, LENIN, NAPOLEON, DJINGS KHAN, ALEISTER CROWLEY, Friedrich Nietzsche, SAMT IVAR DEN FÖRSKRÄCKLIGE!

Kommentarer är stängda.