SVERIGE: När en 11-årig flicka våldtas på väg till skolan vet vi att våldtäktssäsongen har börjat.

| 26 april, 2019

 

Hur kan landets styrande politiker stiga upp varje morgon, åka till jobbet och sedan se varandra i ögonen? Förstår de inte vad de tvingar oss att lämna över till våra barn? Otrygghet, våldtäkter, klankonflikter, barnrånare, fattigpensioner. Samtidigt som vi också tvingas lära dem att svensk kultur är förkastlig och att vara kristen är fel.

Flickor fortsätter i oförminskad takt att våldtas i den feministiska humanitära stormakten Sverige. De flesta fall får vi aldrig veta något om. De når säkert gammelmedia men eftersom de axlat ansvaret att vara maktens och Värdegrundens PK-vapendragare censureras dessa bort. Idag, fyra år efter att Stefan Löfven öppnade våra gränser, finns ingen kvinnofrid kvar. Våldtäktsmän som döms utvisas sällan. När en 11-årig flicka våldtas på väg till skolan vet vi att våldtäktssäsongen har börjat. Stefan Löfven är som vanligt tyst. Polisen chockad. Media undviker. Endast en kvällstidning rapporterar om det. Signalementet är som alltid obegripligt; ”en grå moped”.

För en tid sedan höll riksdagspolitikern Linda Snecker (V) ett anförande i riksdagen. Där hävdade hon, att alla män utan undantag, i Sverige är våldtäktsmän. Det påstår hon trots att den ökning av våldtäkter på 41 procent mellan 2007 och 2016 som Brå visat inte kan förklaras med hjälp av argument om att alla män är våldtäktsmän, inte heller med argument om en ökad anmälningsbenägenhet eller med hänvisning till ändringar i sexualbrottslagstiftningen. En hypotes som ligger närmare sanningen är att våldtäkterna ökat eftersom Sverige det senaste decenniet haft en stor invandring av män ur just den grupp som Brå sedan tidigare pekat ut som kraftigt överrepresenterade vid just sexualbrott. Men kopplingen mellan etnicitet och våldtäkt är så laddat för Snecker och regeringen att de hellre ljuger. De vill inte riskera att invandrade män stigmatiseras men ser däremot inga problem med att flickor och kvinnor fortsätter att våldtas. Alltså fortsätter de skylla på kategorin Alla män, turordningsregler och annat snömos.

Apropå män. Mamman Vlora har två döttrar. Hon är självförsörjande och hon har bott i Sverige i åtta år. Nu riskerar hela familjen att utvisas. Varför begriper ingen. Samtidigt beslutat HD att en grov brottsling (småbrott och våldtäkt) får stanna på grund av att han levt mer än fyra år i Sverige. Våldtäktsmannen har alltså med sina år i Sverige “synnerliga skäl”men inte Vlora. Ofattbart men sant: ”Huvudskälet till att utvisningen till Somalia rivs upp är den tid som Hanad Mohammed vistats i Sverige. Lagen säger att det krävs ”synnerliga skäl” för att utvisa den som haft uppehållstillstånd i landet i mer än fyra år, vilket han har haft.”
https://www.svt.se/…/nytt-hopp-for-utvisad-familj-fran-atvi…https://www.expressen.se/…/hd-stoppar-utvisningen-av-henne…/

Brunsmetandet, det kommer vi också tvingas lämna över. Det sker så fort någon gör något utan att ha Värdegrunden i fokus. Inte ens arbetet för att förbättra situationen för hemlösa pensionärer kommer undan den förgörande penseln, tvi vale för er som motarbetar detta arbete. Tobias Hübinette, är ytterligare en som givits tolkningsföreträde. Han visar total empatilöshet med hemlös pensionärer och hakar på smetandet. Vissa i Sverige har ingen botten.
https://twitter.com/rebeccawuve…/status/1121431262093348865…

Det vi också kommer lämna efter oss är att utländska medborgare som ljuger om sin ålder och tillskansar sig skattefinansierade förmåner är åtalsbefriade medan den som anmäler dessa ev kan åtalas. I februari i år beslöt Skurups kommunfullmäktige att ensamkommande som ljugit om sin ålder skulle polisanmälas för bidragsbrott. Samtliga 17 ärenden lades. Men hör och häpna. Nu utreds i stället kommunfullmäktige för brott efter polisanmälan om falsk angivelse från vänstertidningen Arbetarens chefredaktör Toivo Jokkala. https://samnytt.se/forundersokning-inledd-mot-kommunfullma…/

Ett nytt Sverige har verkligen börjat se dagens ljus. Hatbrotten mot kristna ökar, men initiativen för att motverka fördomar mot kristna lyser ännu med sin frånvaro, Tidigare har man i svensk offentlighet inte riktigt velat låtsas om attacker mot det kristna. Det har setts som något som riktats mot ”majoritetssamhället” och därför inte ansetts platsa under kategorin hatbrott. Att man helst vill undvika att ens prata om kristna uppenbarade sig tidigare under veckan. Frågan om muslimska offer är mer värda än kristna är plötsligt relevant. Det är märkligt att en sådan diskussion ens ska behövas men det gör det, tyvärr. Det handlar alltså inte om en snurrig konspirationsteori eller att det skulle vara en del av ett kulturkrig, som vissa vill hävda. https://www.medievarlden.se/…/2019/04/sluta-dela-ut-folieh…/

Att vi kommer tvingas lämna över ett sargat land förstår man på allvar när man läser att Vänsterpartiets rättspolitiske talesman begärt och beviljats platsbyte i justiteutskottet för att slippa sitta bredvid ledamöter från (SD). Det är både omoget och ett kränkande beteende mot folkvalda politiker. Det visar att svensk politik inte klarar av att sköta sitt arbete. Som politiker, oavsett parti, måste man kunna ha debatter och olika åsikter men ändå bemöta varandra som medmänniskor i övrigt!


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: