”VID DIN SIDA” OCH DE FATTIGA ÄLDRE BLEV RIKSDAGSFRÅGA

| 26 april, 2019

Tusentals människor deltog i manifestationen som ville överlämna 75.000 namnunderskrifter till politikerna. En partiledare kom ut för att lyssna. Jimmie Åkesson (SD) tog också upp ”Vid din sida” med statsministern i riksdagens frågestund.

Hjälporganisationen ”Vid din sida” samlade tusentals människor i Humlegården för att gå till riksdags- och regeringskvarteren. Där hade man hoppats att till statsministern få lämna över 75.000 namnunderskrifterna som kräver att politikerna vaknar och gör något åt de fattiga pensionärernas situation.

Samtiden…

 

 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: