VÄNSTEREXTREMISM: Arbetaren-journalist åtalas för att ha gömt flera automatvapen – planerade ”starta krig”

| 27 april, 2019

“Under veckan har det uppmärksammats att den 32-årige man i Jönköping som suttit häktad i 274 dagar efter att ett vapenförråd upptäckts i en container nu åtalas för synnerligen grovt vapenbrott. Samhällsnytt har tagit del av polisens förundersökningsprotokoll som visar att mannen är starkt kopplad till vänsterextremism och sannolikt planerade en väpnad attack i landet. Men han är inte ensam – utredningen visar att flera personer hjälpt honom. Vi kan även berätta att mannen nyligen arbetat som reporter för vänstertidningen Arbetaren och haft kopplingar till AFA.”


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL: