En debattartikel gör ingen sommar – Men ett misstroendevotum kan väcka den minister som sover

| 29 april, 2019

“Moderaternas riksdagsledamöter Maria Malmer Stenergard och Johan Forssell går till hårt angrepp mot regeringens slappa attityd till hårdare lagstifnting mot utrikes medborgare som begår brott i Sverige i en artikel på Expressen Debatt som fått vid spridning på sociala medier. Men. Moderaterna har i allra högsta grad ett delansvar för dagens situation samtidigt som riksdagen har ett vapen i sin hand att rikta mot den person som konsekvent och systematiskt försenat och vattnat ur all lagstiftning mot till exempel terrorism och okontrollerad migration.”

Ledarsidorna…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •