Flera personer i bråk vid Upplands Väsbys pendeltågsstation, minst fyra skadade

| 29 april, 2019

Det trygga och säkra Sverige visar ännu en gång inte vara så tryggt och säkert.
För hur tryggt kan det vara när knivslagsmål uppstår på en pendeltågsstation eller när det uppstår på andra ställen där många människor uppehåller sig?
Det var vid 18-tiden på söndagskvällen som polisen fick larm om denna händelse som utspelades på Upplands Väsbys pendeltågsstation.

I slagsmålet skadades minst fyra personer varav en fått enligt Aftonbladet stickskador i halsområdet. Tre av personerna fördes med ambulans till sjukhus, men hur skadeläget är för de tre är ännu oklart. Polisen startade under kvällen en brottsplatsundersökning, platsen runt pendeltågsstationen spärrades av för teknisk undersökning och de höll förhör med personer på platsen som kan ha sett något. Polisen har lokaliserat en brottsplats, men de utesluter inte att det kan finnas flera.

Ännu vid 19-tiden var ingen misstänkt gripen. Polisen är också osäkra på hur många som varit inblandade i knivslagsmålet.
Så frågan man nu kan ställa är hur säkert det är på dessa platser som det skrivs om gång på gång i pressen?
Är det detta vi måste vänja oss vid att det förekommer gång på gång eller är det så att myndigheterna totalt tappat kontrollen över gängkriminaliteten i stadsdelar och förorter i vårt land?

https://www.expressen.se/…/flera-personer-i-knivbrak-minst…/
https://www.aftonbladet.se/a/K3rgw7…