Tino Sanandaji: Det är lätt att känna igen vilka som är emotionellt kuvade av värdegrundssekten och vilka som har ryggraden kvar.

| 29 april, 2019

Tomas Tobé (m)

Moderaterna har problem att reparera sitt skadade förtroende efter Reinfeldts katastrofala ledning. Många moderater har lärt sig att undermedvetet ge vänstern tolkningsföreträde, backar inför hatet och försöker bli omtyckta av Aftonbladet och DN i stället för att göra intellektuellt motstånd, vilket gör de till permanenta mobboffer i kulturkriget.

Det är lätt att känna igen vilka som är emotionellt kuvade av värdegrundssekten och vilka som har ryggraden kvar. En Moderat som imponerat på mig senaste året tid är Tomas Tobé, som gjort en stark valrörelse i EU-valet och har högst eller näst högst förtroende i mätningarna.

Detta kan bli första gången där M gör bättre från i EU-valet än stöd på riksnivå. Moderaterna borde (i så fall) lära sig från populära politiker som Ebba Busch Thor, Christian Sonesson och Hanif Bali att oppositionen måste våga göra oppostion.

“I flera år har bland annat Sverige försökt tvinga alla EU-länder att ta emot asylsökande.

Men Tomas Tobé, Moderaternas toppkandidat, tycker inte att medlemsstater ska behöva ta emot en enda om de inte vill.
– Men de länderna ska i så fall inte kunna vara stora mottagare av bidrag, säger han…

På plats i parlamentet vill Tobé fokusera på att stärka det europeiska samarbetet mot kriminalitet. I sin kampanj lyfter han att den fria rörligheten ska stoppas för kriminella och hur EU:s yttre gräns ska förstärkas…Vill se ny invandringspolitik

Tobé tror inte man kommer att kunna enas. – Jag är väldigt skeptisk till att det som Stefan Löfven har lovat under flera år kommer att bli verklighet, en tvingade omfördelning.”

Tino Sanandaji

Aftonbladet…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •