INDRAGET LSS. Den kollektiva bestraffningen som syftade till att finansiera invandringen.

| 30 april, 2019

Oerhört viktigt att det här kommer fram i ljuset. Jag minns när främst Socialdemokraterna 2016 började prata om assistansfusk som en väg att dra in LSS. Fusket var SÅ stort och SÅ genomgående att de tog fram storsläggan.

Ganska omgående ställde regering-Löfven krav på Försäkringskassan att se över LSS utan att särskilja det kriminella från det faktiska behovet. Resultatet av det beslutet blev hjärtslitande för många familjer och enskilda som antingen fick kraftigt indragen LSS eller helt borttagen. Plötsligt sågs exempelvis att inte kunna andas som inte längre som självklarhet för att få LSS.

Assistansfusk blev ett begrepp som Socialdemokrater och media använde. I fullständigt symbios blev de varandras draghjälp i att få ner LSS. Vad det egentligen handlade om var att pengar skulle omfördelas. Invandringen skulle finansieras med hjälp av indragningar i LSS.

Cynismen i det var och är ännu fruktansvärd. Många familjer och enskilda individer som fått sina liv förstörda på grund av Socialdemokraternas cynism.

Läs i Assisstanskoll…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •