Man skjuten med flera skott i Bäckby.

| 30 april, 2019

Det trygga och säkra Sverige visar sig än en gång inte vara så säkert och tryggt.
Inte ens på Valborgsmässoafton var det fritt från skjutande, denna gången var det på Bäckby i Västerås som det hände. Det var i ett industriområde som en 45-årig man sköts med flera skott under eftermiddagen. Enligt Region Västmanland är mannens skador inte allvarliga, men han hålls kvar på sjukhuset för observation.

Skjutningen ska ha ägt rum inomhus i en verksamhetslokal i ett område där många företag och verksamheter är verksamma. Polisen spärrade av lokalen där mannen hittades och har förhört ett flertal personer för att få deras vittnesbörd samt skapa sig en bättre bild över skjutningen.
Ännu på Valborgsmässoaftonen har polisen inte gripit någon misstänkt, men de rubricerar fallet som försök till mord.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •