Vad har hänt med Stefan Löfven?

Vad är det som händer med Sveriges statsminister? Hur kan han uppmana dem som valt att engagera sig i KD eller M att stå emot det. För om de inte står emot, sviker de det de tror på?!

Jag blir allvarligt oroad. Är han sjuk? Och jag säger det inte för att vara elak eller för att jag önskar sätta igång något slags drev mot emot honom som person. Jag säger det därför att han i akt och mening använder sitt tolkningsföreträde som statsminister och uppmanar människor att inte engagera sig politiskt.

Vad värre är, är att han ljuger och säger att stå emot KD och M är enda vägen att få stopp på kopiorna till NMR, alltså högerextremismen. Det är ju synnerligen allvarligt.

Högerextremism är allvarligt, liksom islamism och vänsterextremism. Och att då hävda att två demokratiska oppositionspartier som högerextrema är att ta ett steg mot att blunda för extremismen. Vem som helst vet ju att KD, M eller SD är partier som hör hemma i den fåran.

Detta är fullständigt barockt. Stefan Löfvens förmåga att sänka sig till denna brunsmetarnivå är ovärdig och farlig. Och det får mig att skämmas. Att vi har en statsminister som ohämmat sprider den här dyngan omkring sig. Kväljande rent av.

Stefan Löfven måste be om ursäkt. Om det inte sker kommer jag anta att alla samtal Socialdemokraterna har sinsemellan om högerextremismen i Sverige påverkat honom på ett sådant sätt att han inte längre ser klart.

https://www.expressen.se/nyheter/lofvens-kritik-mot-m-och-kd-i-forsta-maj-talet/

https://www.sn.se/nyheter/sverige/lofven-vill-forbjuda-nazistorganisationer-sm4898061.aspx


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 tankar på “Vad har hänt med Stefan Löfven?

 1. Bengt Fors

  Högerextremism och vänsterdito och islamism är farligt, men ni “glömde” sionism och judaism, vilken är de som ligger bakom de tre förstnämnda ismerna, vilket bevisat att ni är kontrollerad opposition, för så ignoranta kan ni väl inte vara att ni inte vet det.

  Svar
 2. Tomas Sandren

  Det som hotar Sverige och EU är Islam och det förstår man inte att dom inte inser. Men det är Barcelona avtalet som
  ställt till allt.

  Svar
 3. Mikael gustafsson

  Tyvärr feltolkat!
  Medelandet var till en annan adress..
  Inte puplikt menat, inlagt i vanliga talet.
  Medelandet kom ochså fram samt troligen
  får han gehör i specifikt ett ämne som inte
  berör Kd eller Moderater i den meningen
  Motvals tanke smedja

  Svar
 4. jeanette

  Kd m och sd är sveriges feamtidspartier de är olämpligt att påstå annat om dom , eftersom de är dom som vill rädda sverige från undergång vad som är mest farligt de är partiet som vurmar individer som har en brutal medelåldrig ideologi och tro! Som gör sig till barbarer och kräver att kristna länder ska inrätta oss i deras brutalismnoch mördarlika aktiviteter. Stefan Lööven har nog inte helt friskthetsintyg och de verkar ju helt klart bli värre han måste avhysas från att blanda sig med politikens framfarter för frsmtiden hsn utgör stor fara för vårt land ta honom till mentalsjukhuset nu så han får vård Jimmy kan ta över styrningen ! Så vi får ett bra samjälle igen😁

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *