VID DIN SIDA. Låt Jeanette och hennes medarbetare känna sig som de vardagshjältar de är ❤️

FOTO: Justina Öster, Transportarbetaren

Jag tog kontakt med Jeanette Höglund och erbjöd henne och hennes organisation #Viddinsida ProjektSannings hjälp.

Det oroar mig djupt att man tycks göra allt för att brunsmeta hennes arbete med att hjälpa våra gamla hemlösa. Det sprids också lögner om att hon skulle vara köpt.

Jeanette svarade mig och skrev: ”Så mycket lögner och hat som sprids är ju sjukt. Har aldrig nånsin tillhört nått parti eller köpt av nån herregud jag är en av profilerna på kanal 5 och förebild för många barn ungdomar mm. Så jag tänker alltid på hur jag är och vad jag gör. Jag är sååååå partipolitiskt obunden som man kan totalt !!! Jag kommer inte backa ett dugg och i morgon är en stor dag för mig 💕kl 15.00 så nä jag låter dom jävlas…blir ledsen ibland och tänker… hur kan man vara en sån ond människa som ljuger såååååå mycket.”

Det är precis vad det är, sjukt. Och samtidigt väldigt obehagligt. För någonstans betyder det att man vill frånta våra gamla hemlösa den enda hjälp och stöd de faktiskt får.

De har ingen annan än Jeanette och alla frivilliga som arbetar med Vid din sida. Utan dem skulle de stå utan ett mål varm mat, kramar, en stunds vila från utsattheten ute i samhället. För utsatta är de ju.

En gammal människa är just det, gammal. Kroppen är sliten och trött. Den värker och rör sig inte längre som den en gång gjort. Minsta köldknäpp, förkylning eller annat kan göra dem dödligt sjuka eftersom motståndskraften inte längre finns där. Och allra helst om man då också lever som hemlös.

Det gör mig också ledsen att få veta att Jeanette ibland är ledsen. Den känslan borde hon få slippa. Det är slitsamt att hjälpa andra. Särskilt om man som Jeanette också är så känslomässigt engagerad i de gamlas situation.

Jag hoppas att ni tillsammans med ProjektSanning också vill hjälpa till. Det kan räcka med ett stöttande ord, skänka en slant eller bara dela de texter vi skriver om Jeanettes arbete. Det viktiga är att hon inte ska känna sig ensam.

Partipolitiken lämnar vi därhän tycker jag. Vi fokuserar istället på att finnas där som ett stöd och bli en del av att hjälpa Jeanette förändra våra gamla hemlösas situation.

Låt Jeanette och hennes medarbetare känna sig som de vardagshjältar de är ❤️


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *