Nyamko Sabuni (L) vill att alliansen ska regera efter nästa val – och sluta blockera SD i riksdagen.

Sabuni har stort självförtroende och ett stort mod. Hon säger: ”Det är sådana som jag som har mest att förlora om SD blir större. Inte medelålders vita män som i dag gör en grej av att isolera dem, säger hon.”

Jag uppskattar Sabunis självförtroende och mod. Vi har en stor avsaknad av politiker med mod inom svensk politik. Hon behövs.

Sedan håller jag inte med Subani om att hon har mer att förlora än medelålders vita män om SD bli större. Uppriktigt sagt skulle svensk politik i sin helhet bli de stora förlorarna om SD av någon anledning skulle bli mindre.

Jag är inte SD are men jag inser att utan SD hade vårt land, om möjligt vara, i ett värre tillstånd. SD behövs helt enkelt. Och slutar man upp med att isolera SD kommer förlamningen i svensk politik upphöra, förhoppningsvis även brunsmetningen av varenda kotte som är åt höger samt ge svensk politik en möjlighet att pröva SD.

Dagens Nyheter…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •