UTLÄNDSKA TIGGARE VS HEMLÖSA PENSIONÄRER. Den som säger att politiker inte ställer grupp mot grupp vet inte vad de pratar om.

Moderaterna i Stockholm kommer alltså satsa drygt 22 miljoner kronor per år på utländska tiggare medan Vid din sida får kämpa med näbbar och klor för att få hjälp med att hjälpa våra gamla hemlösa pensionärer!

Den som säger att politiker inte ställer grupp mot grupp vet inte vad de pratar om. I ljuset av drevet mot Jeanettes organisation och hennes arbete och Moderaternas beslut om att stötta tiggare, detta cyniskt nog i samma stad, ifrågasätter jag vissa politikers lämplighet. Visst förstår jag att tiggare också lider men att hålla kvar dem i tiggeriet är inte lösningen. För jag kan inte se hur hjälp med att lära sig lättare svenska eller hjälp i arbetsrelaterade frågor ska dem ur ett tiggeri som till stora delar är kriminaliserat.

Av dessa 22 miljoner kronor borde en del av pengarna öronmärkas för gruppen hemlösa pensionärer. En grupp som lever under hemska förhållanden trots att de under ett helt arbetsliv bidragit till de miljoner König Jerlmyrs (M) nu lägger på tiggare.

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •