Miljöpartiet gnuggar händerna i ren förtjusning

En ny kassako har sett dagen ljus. Sjöfarten. Efter de senaste rönen att svensk sjöfart släpper ut dubbelt så mycket CO2 som inrikesflyget återstår endast att belägga sjötrafiken med straffskatt. Det kommer givetvis att belasta sjönäringen ekonomiskt men man får se till det högre syftet. Att få in nya skattekronor till staten.

Det är skrämmande att vi har ett parti i riksdagen som tror på en nära förestående miljökatastrof där partiledaren (C) på fullt allvar påstår att glaciärena smälter och gör vi ingenting (oklart vad) så kommer vattnet inom fem år att dränka Grönland. Vattnet skulle således stiga 3 700 meter. Tillräckligt för att dränka 80 procent av jordens yta.

Det är i och för sig illa nog att Miljöpartiet och Centern inte har en aning om vad de sysslar med men det som skrämmer mest är att 63 procent av befolkningen på fullt allvar delar partiernas uppfattning. Det är fullt uppenbart att hypen kring Greta och vettlösa påståenden från dåligt pålästa politiker har skrämt upp folket så till den milda grad.

Bilden illustrerar blivande och befintliga kassakor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *