Alice Bah Kunkhe, tänk om ni någon gång kunde klara er politik utan att kasta skit på andra.

Alice Bah Kuhnke, vet du? Tror inte att politiker är trötta på att prata om asylpolitik, däremot är väldigt många, allt från väljare till politiker, väldigt trötta på att prata om det med dig och ditt parti.

Det finns inget skamligt hos Kristdemokraterna eller Sara Skyttedal. Om du för en gångs skull tar dig i kragen och faktiskt läser på innan du skriver en massa strunt i tidningen. Herregud Alice, det enda skamliga här är dina egna upprepningar i att aldrig någonsin vara påläst. Det är så tröttsamt.

Det finns inte heller någon flathet i KD:s asylpolitik, det vet du också. Den enda farliga här är du och ditt parti. När Sverige behöver en stark politik och modiga politiker så tror du på något märkligt sätt att det ska vara ni.

Ni gröna kan säga ifrån och stå emot hur mycket ni vill. Det är få som orkar lyssna på er. Och tänk om ni någon gång kunde klara er politik utan att kasta skit på andra.

Aftonbladet…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Alice Bah Kunkhe, tänk om ni någon gång kunde klara er politik utan att kasta skit på andra.

 1. Monica Samuelsson

  Alice Bah Kunkhe har väl aldrig varit så noga med vad hon säger!

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *