Löfven tror sig kunna knäcka SD – med Lundgrens tafsande

Stefan Löfven ska försöka knäcka SD genom att använda SD-politikern Peter Lundgrens tafsande.

Otroligt korkat och lågt. Socialdemokraterna har backat i alla de fem EU-val som Sverige har deltagit i. Och de har de därför att de inte har någon politisk trovärdighet.

Om de hade det skulle fler väljare rösta på dem, svårare än då är det inte. Att fula och använda Lundgren-skandalen visar bara hur svag deras politik faktiskt är. Och representanter.

Det här kommer inte få soffliggare eller tveksamma väljare att rösta på S i EU-valet, tvärtom. De kommer inse att S är ett skrupellöst parti med en EU-politik som inte räcker längre än Stefan Löfvens näsa.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Löfven tror sig kunna knäcka SD – med Lundgrens tafsande

  1. Ulf

    S knäcker sig själva genom att komma med den ena dumheten efter den andra.Svenska folket genomskådar den tomma fasaden i allt större utsträckning och även inkompetensen hos regeringen. De har en totalt innehållslös politik förutom att höja alla skatter,där är Sverige världsledande i skatteuttag sedan årtionden tillbaka,men hoppsan,var tog pengarna vägen ? Kan det vara EU som slukat en stor del……

Kommentarer är stängda.