Domen har fallit.

Det är bra att den kvinnliga IS-terroristen dömdes till 15 år i fängelse. NB Nyhetsbyrån skriver:

”Domaren meddelade, att det fanns tillräckligt med bevis för att visa, att den här kvinnan visste vad hon gav sig in på när hon reste till Syrien och Irak. Han menar, att hon visste att hon var på väg dit för att leva med en terroroganisation.”

”Kvinnan påstår själv, att hon är oskyldig. Hon säger, att hon följde efter sin make – tidigare känd av Säpo och dömd i svensk domstol – eftersom denne hade tagit hennes barn till Syrien. Hon säger, att hon hatar IS, att hon är född kristen. Maken dödades 2016.”

Nyhetsbyrån…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *