DET NYA SVERIGE. Djurplågeri

Efter att flera fall av djurplågeri uppmärksammats har Mönsterås Bostäder skickat ut information till sina hyresgäster för att klargöra att djurplågeri är straffbart. Om bostadsbolaget får kännedom om att djurplågeriet fortsätter kommer det att polisanmälas, skriver bolaget i brevet. Detta har även tagits upp i skolor.
http://www.ostrasmaland.se/…/barn-och-vuxna-informeras-om-…/

Till Samhällsnytt uppger Kommunens kris- och beredskapssamordnare uppger ”att det är första gången och att han inte stött på det här problemet i Mönsterås tidigare.”
https://samnytt.se/monsteras-forsoker-stoppa-djurplageri-m…/

Alltid tråkigt när en kommun plötsligt drabbas av något de aldrig tidigare upplevt. Men jag går inte på anledningarna mer än så. Viktigt nu är att informationen når alla, även de arabisktalande kommuninvånarna. Och det är väl därför informationen även översätts till arabiska.

Djurplågeri är förkastligt och de som ägnar sig åt sådant ska lagens långa arm hantera. Förhoppningsvis upphör djurplågeriet nu.

https://samnytt.se/monsteras-forsoker-stoppa-djurplageri-m…/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *