En sorgens dag – Annika Strandhäll kvar som minister

Hatsvansen skulle ha dansat och skålat i champagne men som vanligt räddas en S-minster av Annine Lööf. Lööf som hellre skulle äta upp sin högra sko än bli stödhjul åt Stefan Löfven har nu räddat kvar den som svek sjuka och handikappade med full kraft.

”Allas lika värde” gäller inte för Annika Strandhäll eller Annie Lööf, det står bortom all tvivel nu. Den politik Strandhäll driver och Lööf räddar är en politik där alla inte är lika mycket värda.

Strandhäll tycker att det är ovärdigt politiskt spel att man inte vill ha henna kvar. Det är inte ovärdigt. Det är ett friskhetstecken. Det enda ovärdiga här är Strandhäll.

Strandhäll lär fortsätta driva en politik där den enes bröd är den andres död. Socialdemokraterna och Lööf skapar om och om igen stora sår i vårt samhälle.

När konflikter och motsättningar ökar, när gammal och sjuka behöver kommer de återigen gömma sig bakom flummiga uttalanden och floskler, samtidigt som de inte har den minsta avsikt att rätta till allt elände de ställt till med.

Bildkälla: AB


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “En sorgens dag – Annika Strandhäll kvar som minister

 1. Un

  Nu dansar och skålar hatvänstern och den röda svansen och den med högst svansföring är statsministern själv. Hur en sk statsman kan vräka ur sig hat och otidigheter som han gör tyder på obegripligt dåligt omdöme samt brist på statsmannaskap.Som vanlig svensk skäms man.Att folk röstar S är helt oförklarligt.
  Att c skulle ställa sig bakom ett misstroende var givetvis helt uteslutet från början.Efter sitt historiska svek mot alliansen har de vänt ryggen till den för överskådlig tid och kommer att ingå i det socialistiska,kommunistiska djupröda blocket för lång tid.De har helt enkelt valt bort borgerligt samarbete för länge sen.Då stöttar man givetvis en röd minister även om den har ljugit i konstitutionsutskottet och har de flesta emot sig samt saknar förtroende.Men Löfven hejar på ! Inget fel begånget här inte.
  Bara för M,Kd,Sd att gå vidare och inse att från C och L kommer inget borgerligt stöd, de stöttar S hellre !! Enda chansen till ny blå regering är att formera ett värdigt genomarbetat alternativ som sätter vanliga hederliga svenskar i första rummet.
  S har ju importerat ca en miljon röstboskap sista decenniet som i stort sett alla lever på bidrag och på det viset har s köpt sig röster för lång tid framåt. Den borgerlighet som är kvar måste släppa tanken på att förrädarna ändrar sig utan lämna dem kvar i röda lägret där de valt att stanna.
  Helt osannolikt vilket enormt förräderi C har lyckats med ( även L ) det är i sanning sorgligt för Sverige och svenskarna.Flummarna i Mp ,V behöver man inte ens kommentera,deras politiska förslag talar för sig själva.

Kommentarer är stängda.