Morgan Johansson, har islamisterna dragit åt tumskruvarna igen?

Nu rapporterar Expressen att tungt kriminella och terrorister i framtiden ska få behålla sina misstänkt svarta inkomster. Vad tusan håller ni på med? Är du medveten om Imamen Abo Raads nära medarbetare enbart åkte fast på grund av skatteverkets kontroll? Är du medveten om att Skatteverket numera endast granskar 10-20 procent av de personer de tidigare undersökte?

Det är inga småsummor vi pratar om, och som vi dessutom starkt kan misstänka som terroristpengar. Låt mig ge ett exempel Expressen tar upp: ”En person som fastnade i en sådan kontroll är en nära anhörig till en person som tillhör den inre kretsen kring Gävleimamen Abo Raad. Imamen själv blev nyligen tagen i förvar av Säkerhetspolisen. Personen som fick kontantinsättningarna granskade hade fått sammanlagt 200 000 kronor insatta, utspridda på mindre belopp.”

För en regering som er Morgan Johansson tycks det inte vara bättre än att ni hellre jagar svenska pensionärer som flyr till skatteparadiset utomlands än anser det vara viktigare och farligare med terrorister och kriminellas verksamhet i Sverige.

Vems ärenden springer ni egentligen? Det är ju inte konstigt att islamisterna har hittat hem i Sverige.
Att vi kommit att bli något av ett islamistiskt paradis.

Vi drabbas av att den traditionella väljaren sviker er. Många väljare inser vad det är de egentligen röstar på när de röstar på er. Ni har helt enkelt en ny väljarbas ni tror ni kan curla med för att 1) slippa undan terror, 2) behålla som väljare.

Det här med er feminismen i ert parti är det stora problemet. Det finns knappats någon annan grupp än islamisterna och det muslimska brödraskapet som gynnats så av er så kallade feminism. Här har de obehindrat och med hjälp av feministiska lobbyister som vägrar erkänna hederskultur och allt annat som följer i islamisternas spår, kunnat flytta fram sina positioner. På så vis har de nått politiskt inflytande. Är det därför Skatteverket plötsligt slutar granskar terrorister och kriminella?

Det börjar bli bra magstarkt nu Morgan Johansson. Islamister har hyllat Feministiskt initiativ, ett parti ni hämtar ”inspiration” från. Ni hyllade Victoria Kawesas trots att ni visste om hennes nära kontakter med ledande islamister. Ni stöttade Gudrun Schymans engagemang för kvinnors rätt att bära burkini.

Er förbannade feminism! Ni köpte med hull och hår vänsterns åsikt om att hedersförtryck bara då och då finns, och ni vägrar erkänna kopplingen mellan kultur och sexuella övergrepp. Det är ju bara en myt berättat av en hatsvans.

Med guldgossen Gustav Fridolin som språngbräda hjälpte ni Miljöpartiet att ge politiskt makt till islamisten Mehmed Kaplan, ända upp i regeringen! Så ni själva som vägrar rensa bort islamisterna inom ert parti. Och så nu detta, sluta jaga terrorister via Skatteverket. Fy tusan säger jag bara.

Morgan Johansson sedan arbetarklassen lämnat er är det uppenbart att det muslimska civilsamhället blivit allt viktigare för er. Det vore inga som helst problem om ni inte samtidigt gav eftergifter till dem ingen borde göra som leder ett demokratiskt och fritt land. Det är väl därför ni så envetet framhärdar alla som nazister, trots att alla nu vet den anklagelsen förlorat all verklighetskontakt.

Jag hoppas Annika Strandhäll ryker. Inte för att det har med texten att göra men det skulle kunna bli det första viktiga steget mot ert fall. Som jag hoppas.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *