VÅLDTÄKTERNA. Det här beställningsarbetet kommer att kosta Sverige många, många offer.

Genre-bild

Ett beställningsarbete som kommer kosta många kvinnors kroppar. Den skada som Brå och Jerzy Sarnecki nu uppnår kommer närmast bli omöjlig att reparera. https://www.dn.se/…/bra-flyktingstrommen-forklarar-inte-fl…/

Sarnecki har ”granskat” Brå:s nya studie om relationen mellan sexualbrott och invandring. Hans slutsats är att vi inte står under ockupation av muslimska män.” Det här påstående bygger Sarnecki på Brå:s slutsats om att: ”den kraftiga tillströmningen av flyktingar till Sverige 2015 förklarar inte den stora ökningen av anmälda och rapporterade sexualbrott.”

Hur lämpligt är det att Brå:s rapport ”granskats” av den ”notoriske BRÅ-fifflaren Sarnecki och Tove Pettersson som enligt Hanif Bali är Jerzys egna tidigare doktorand? En ren jävsituation med andra ord. Hans har inte haft fokus på den verklighet som ska undersökas utan hans fokus har istället varit en ideologistyrd teori som kallas socialism. Alltså hade han och Brå för den delen ett på redan förhand svar om vet hur verkligheten är beskaffad. Det här gör mig både arg och ledsen!

Men det är precis så här man ska göra om ska lura okritiska politiker som Stefan Löfven, Morgan Johansson, Annie Lööf m.fl., myndighetschefer och journalister att tro att nu har Brå vetenskapligt studerat relationen mellan sexualbrott och invandring. Det Brå har gjort är inte forskning. Och Sarneckis och hans tidigare doktoranders så kallade ”granskning” är inget annat än ”vanhedrade propaganda.” (Bali)

Utan att vänta in kritiken mot rapporten går belackarna nu igång med full gas. Sarnecki tas av dem på fullaste allvar. En av dem skriver på twitter: ”Som väntat. En klassisk rasistisk föreställning visade sig vara just en rasistisk föreställning den här gången också.” Det är inte bara korkat, det är idiotiskt! När ska dessa individer begripa att kvinnor våldtas i högre utsträckning sedan 2015?

Är den då rasistiskt? Jag undersökte vad Hanif Bali skrev på twitter. För det första pekar han på att Brå helt och hållet exkluderat Stockholms län ur datat. Och detta med motivet att folk i Stockholms län är mer benägna att begå brott i andra kommuner. Så kan man bara inte göra när man ska studera en händelseutveckling som i synnerhet våra storstäder drabbats av. Fullständig galenskap med andra ord. https://twitter.com/hanifbali/status/1133491113162153984…

Varför Brå valt att exkludera Stockholm är inte så svårt att förstå. Det var förmodligen den enda möjligheten de hade för att få ”deras” siffror om sexualbrott sedan 2015 att passa in i slutsatsen att flyktingkrisen 2015 och det höga antalet nyanlända som följde kan inte länkas till det ökade antalet anmälda allvarliga sexualbrott.

Hanif Bali säger också ”att Sarnecki pantar sin obefintliga trovärdighet med ett gravt metodfel genom att undersöka relationen mellan ”kommunmottagna”, eller ”inskrivna i mottagningssystem” och anmälda sexbrott i kommuner.” Återigen ett tillvägagångssätt för att kunna hyfsa till siffrorna för att lämna öppet för en annan tolkning om påståendet att sexualbrotten ökat sedan 2015.

Hade BRÅ haft lite anständighet så hade man haft andra vetenskapliga granskare. Hade Sverige haft en statsminister med lite anständighet och en statsminister som faktiskt värnade kvinnors mänskliga rättigheter hade han sett till att en oberoende instans hade granskat relationen mellan invandring och sexualbrott. De har hela tiden försökt att lägga ut dimridåer genom att ljuga, men nu kan de göra det med Sarneckis granskning av Brå: s tillrättalagda ”undersökning”.

Man kan tycka att Jerzy Sarneckis och Brå är pinsamma men det är långt värre än så. Det fasansfullt skadligt för Sverige, och kommer nu för lång tid framåt att försvåra konstruktiva politiska åtgärder och en saklig debatt. Nu kommer viktiga ansatser aldrig att se dagens ljus. ”Nu skriver man förvisso att man har påbörjat ett annat projekt för att titta på den frågan närmare men vad är syftet med att leverera halvfärdiga analyser av det här slaget?” (Sarislan)

Det här beställningsarbetet kommer att kosta Sverige många, många offer. Man blir ledsen. Våldtäktsmännen, de blir glada. Vad de än gör är de aldrig skyldiga eller behöver ta ansvar. De kan fortsätta precis som vanligt. Deras snedvridna kvinnosyn är inget problem för Brå, Jerzy Sarneckis eller Stefan Löfven. Men alla dessa män inklusive Sarnecki och Löfven är ett mycket allvarligt problem för kvinnor.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *