Anders Lindberg springer som vanligt huvudlöst Stefan Löfvens ärenden.

Anders Lindberg säger att han ser BRÅ:s undersökning för vad den är, nämligen:

”Eftersom höger-högern är faktaresistent så kommer den nu inte att tro på BRÅ. Kraven på att utreda detta var nämligen egentligen ett krav på att komma fram till andra slutsatser.”
https://twitter.com/anderslindb…/status/1133738451113791488…

Anders Lindberg springer som vanligt huvudlöst Stefan Löfvens ärenden. Att han orkar hålla på så här.

Kvinna efter kvinna, minderåriga flickor och pojkar våldtas av män i grupp eller som ett resultat av ett överfall, och ändå ska Lindberg få allt att handlar om en fakta-resistent höger.

Det finns nog inga som är mer pålästa om fakta än högern. Vänstern har på gott och ont tvingat oss till det.

Problemet som jag ser det med att allt om höger ska förklaras som en slags extremism är det tvingar högern förklara vilka de inte är hellre än att lägga energi och tid på att fortsätta prata om våldtäkterna.

Alltså måste vi fortsätta prata om våldtäkterna oavsett vad. Vi är många som ser problemen med våldtäkterna men det är tröttsamt att också behöva fajtas med en fakta-resistent Lindberg som både har en etablerad plattform och ekonomiskt stöd.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Anders Lindberg springer som vanligt huvudlöst Stefan Löfvens ärenden.

 1. Ulf

  Eftersom vänster vänstern är rödförblindad och framför allt röda ” gyttjans folk ” så har jag slutat läsa aftonbladet och raderat deras appar för åratal sen.Tycker att flera borde göra det så kan de fortsätta skriva vad som helst i sin enfald utan att vanliga intelligenta människor behöver se det.Finns viktigare media att läsa fakta i och som man kan sprida kunskap ifrån.Lindberg är en röd liten marionett som sitter benhårt fast i det djupröda träsket där allehanda egendomliga vänster människor turas om att rycka i trådarna.Är det för övrigt någon normal människa som tror på vad Brå åstadkommer för statistik……….

 2. Martin

  Eh, om ni vill “prata om våldtäkterna” gör det då, istället för att skriva om ett tweet. Om ni på allvar vill få ner våldsbrott och våldtäkter, skulle jag starkt rekommendera att ta en titt på alkohols och andra drogers relation till de brotten.

 3. Thomas Sjögren

  Avsätta denna inkompetenta regering
  Innan Sverige blir bankrutt

Kommentarer är stängda.